Подробно търсене

хотел .Com

0 0

Албена

Хотел Ком, Албена се намира в живописната паркова зона на курорта Албена и предлага множество забавления за всички възрасти. Хотел .COM е единственият хотел в Албена изцяло предназначен за младежка публика. Хотелът разполага с голям открит басейн в градината, модерен ресторант, лоби бар,снек бар, климатизирана фитнес-зала , открита площадка за аеробна гимнастика и огромно разнообразие от спортни съоръжения в непосредствена близост. Хотелът е изцяло реновиран през 2002 г.

Хотелът е разположен на около 950 м от плажната ивица в красивата паркова част на кк „Албена” и предлага удобна безплатна автобусна линия до плажа и обратно на всеки половин час – 09.30 – 17.30, а за периода от 15.06 до 15.09. – 08.30 до 18.30 часа.

Настаняването е след 14.00 ч, освобождаването на стаите – до 12.00 ч.

Хотелът разполага с 327 стаи – единични – 20 броя и двойни – 307 двойни.

Всички стаи са съвременно обзаведени и климатизирани, оборудвани са с баня с душ, телефон, кабелна телевизия, бюро, голямо огледало. Всички стаи са с балкон.

Хотелът представлява 5 етажна сграда с 327 модерно обзаведени стаи, асансьор. Гостите на хотела разполагат също със климатизиран ресторант, снек – бар, лоби – бар, паркинг.

Хотел .Сом работи по международната програма С-you Club, предназначена за млади хора от 18 до 30 години. Елате и се потопете в неповторимата младежка атмосфера, създадена от Вашите връстници от Европа и света.
Плаж:

  • Безплатни 1 чадър и 2 шезлонга на стая. Водноспасителната служба на плажа работи от 08.15 – 18.00 часа. Моля, спазвайте указанията на водноспасителната служба и флаговата сигнализация. Безплатна детска площадка.
  • Басейн– Работното време на басейните е от 08.15 до 18.00 часа, а за периода 01.07 – 31.08. – от 08.15 до 19.00. Извън тези часове басейнът е неохраняем и няма спасители, поради което Ви молим да не го използвате. Чадърите и шезлонгите на басейна се предлагат безплатно (1 чадър и 2 шезлонга на стая).
  • Забранява се предварителното резервиране на шезлонги с хавлии или други лични вещи на басейна и на плажа, както и изнасянето на хотелски инвентар от стаите.

Развлечения:

  • Обучен аниматорски екип ще се погрижи да направи престоя Ви изключително приятен. Шестдневна спортна и занимателна анимационна програма за деца и възрастни, вечерни шоу програми и скечове, а за Вашите деца разполагаме с детски клуб и детска площадка, които им предлагат много забавления, игри и вечерна детска дискотека. Богата анимационна програма за тийнейджъри.

СПА и Уелнес:

  • Хотелът е само на 200 м. от новия бутиков СПА център в хотел „Ралица Супериор”, оборудван с модерни съоръжения за wellness и рекреация. Центърът предлага различни wellness програми, програми за красота, козметични процедури.

Спорт и фитнес:

  • Свободен достъп за гостите на хотела на волейболното игрище и фитнес помещението,прилежащо към хотела
  • Тенис на корт, тенис на маса, фитнес, стена за катерене
  • Гостите на хотела могат да ползват срещу допълнително заплащане многобройните спортни услуги, предлагани на територията на комплекса – спортни стадиони, конна база, спортна зала, тенис на корт, тенис на маса, водни спортове, картинг, дартс, миниголф и др.

В хотелът има безжичен ( Wi-Fi ) интернет в общите зони – рецепция, лоби бар, ресторант. Възможно е ползването на услугата и в голяма част от стаите. Wi-Fi Интернет е достъпeн на плажа и на всички публични зони в Албена. Ползването на Wi-Fi Интернет е безплатно за гостите на хотела. Скоростта на услугата е до 1 Мбит/сек. Срещу заплащане се предлага и по-бърз достъп за Интернет на скорост до 8 Мбит/сек.

Услуги срещу допълнително заплащане:
– Спа – център в хотел Ралица Супериор
– Фризьорски салон, масаж, маникюр и педикюр
– Рент-а-кар, факс услуги, обмяна на валута, пране и гладене, екскурзии, такси
– Храна, която се изнася от търговските зали на ресторантите, се заплаща допълнително
– Специално бутилирано вино – Албена
– Интернационална и българска преса
– Компютри във фоайето на хотела

Кк Албена разполага с медицински център, зъболекарски кабинет, оптика и аптека.

Отзиви от клиенти

Напиши Отзив

Затвори

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content