Подробно търсене

хотел Ястребец

0 0

Боровец

Хотел Ястребец Уелнес и СПА е първият хотел в България част от веригата Small Luxury Hotels of the World, която подбира хотелите си по стил и изисканост, атра

Хотел Ястребец Уелнес и СПА е първият хотел в България част от веригата Small Luxury Hotels of the World, която подбира хотелите си по стил и изисканост, атрактивно местоположение и печеливша концепция на целогодишен отдих и почивка.

Хотелът разполага с 35 стаи с тераси, разкриващи смайваща гледка към пистата или към вековната борова гора. Всяка от стаите е обзаведена с плазмен TV, мини бар, интернет, телефон и сейф.

всеки един от седемте апартамента на хотела има свой индивидуален облик и интериорно решение. Пълната уединеност на всеки от тях осигурява лично пространство и спокойствие. В три от апартаментите живият огън на камината допълва усещането за топлина и уют.

Характерната финландска архитектура е пренесена в сърцето на Рила планина и намира отражение в 12-те самостоятелни къщи в непосредствена близост до хотела – финландското селище на хотел Ястребец е разположено сред вековна борова гора… Всяка от тях е двуетажна, изградена от цели дървени греди от финландски бор, с хол и спалня на първи и втори етаж. Всяка от вилите разполага с финландска сауна, плазмен телевизор, мини бар, интернет, телефон, просторна тераса и обособено място за паркиране.

В зелената прегръдка на гората примамливо синее 15-метров плувен басейн, просторно джакузи подготвя тялото за разпускащите процедури. Екзотични аромати и мека светлина обещават пълна релаксация и пълноценно възстановяване.

Детоксикацията е истинско удоволствие в билковата баня, където прецизно селектиран микс от билки разгръща аромата си пред очите и рисува картини от Рила.

С уникален дизайн и омагьосваща игра от цветове следват парна баня, озарена от светлината на виолетови кристали, лакониум с доказан оздравителен ефект върху натоварения от стреса и умората организъм, финландска сауна с мек аромат на дъбово дърво, в допълнение – леден фонтан, кнайп-разпускаща терапия за крака, стая за почивка, екзотични душове, тераса за освежаване с кристален планински въздух.

Хотел Ястребец Уелнес и СПА е място за стилно събитие или проява! Хотелът има конферентна зала до 70 места, с действаща камина и отварящи се прозорци – мултифункционална, оборудвана с мултимедийна техника и може да бъде приспособена за конкретния тип мероприятие.

Отзиви от клиенти

Напиши Отзив

Затвори

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content