Подробно търсене

хотел Четирилистна детелина

0 0

Банско

Луксозните студия в „Четирилистна детелина” предлагат уникална гледка към великолепните снежни върхове на Пирин и топла и уютна атмосфера в апартамента пред запалена камина.

Местоположение: Комплекс „Четирилистна детелина”, намиращ се в ски курорта Банско, е разположен както близо до лифта, така и до центъра на стария град с много механи и исторически забележителности. От терасите на апартаментите се виждат снежните върхове на трите заобикалящи курорта планини – Пирин, Рила и Родопите.

Настаняване: Студията и апартаментите в „Четирилистна детелина” са обзаведени и оборудвани с кухненски боксове, за да отговорят на всички изисквания за чудесна ваканция за двама. Във всяко студио може да се насладите на чудесната атмосфера на Банско и изгледа към връх Вихрен.

Луксозните студиа в „Четирилистна детелина” предлагат уникална гледка към великолепните снежни върхове на Пирин и топла и уютна атмосфера в апартамента пред запалена камина.

Едностайният апартамент в „Четирилистна детелина” предлага удобства и комфорт за семейство с две деца или четирима приятели. В апартамента има оборудвани кухненски боксове с всички удобства осигурени за чудесна семейна ваканция.

На разположение на гостите са:

  • расторант
  • закрит басейн
  • релакс център с джакузи, парна баня, сауна и масаж.

Отзиви от клиенти

Напиши Отзив

Затвори

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content