Подробно търсене

хотел Делта

  • Хотел Делта Огняново
0 0

България

Хотел Делта Огняново

 

Хотел Делта се намира в китното село Огняново, в полите на Родопите. Комплексът е далеч от шума и напрежението, присъщи на големия град. Идвайки тук, Вие си осигурявате прекрасни моменти за почивка.

 

Хотела предлага настаняване в: 

  • Двойни стаи – Стаите разполагат с баня, телефон, интернет, климатик, ТВ, тераса и всичко което е необходимо за една незабравима ваканция.
  • Единични стаи – Стаите разполагат с баня, телефон, интернет, климатик, ТВ, тераса и всичко което е необходимо за една незабравима ваканция.
  • Апартаменти и Мезонети – Стаите разполагат с баня, телефон, интернет, климатик, ТВ, тераса и всичко което е необходимо за една незабравима ваканция.

 

Хотел Делта разполага и с уютен ресторант, приготвящ български специалитети и др. Ресторантът на място поднася български и интернационални гурме ястия, докато стилната обстановка на бара създава идеална атмосфера за питие. Хотелският нощен клуб отваря врати през почивните дни.

 

 

На територията на хотела има 25-метров плувен басейн с минерална вода.

 

През летните месеци прозрачният покрив над басейна се маха.

 

Релакс център:  водата е основния източник на живот – тя е елексир, който ободрява, освежава, подмладява и лекува. От векове наред хората използват здравословните свойства и доказаната лечебна сила на минералната вода. Огняновската минерална вода лекува заболявания на опорно-двигателния апарат, на периферната нервна система, гинекологични, бъбречно-урологични и жлъчно-каменни заболявания.