Подробно търсене

хотел Съншайн Клуб Магнолия и СПА

0 0

Златни пясъци - регион

Изградени над плажа от тях се открива чудесна панорамна гледка към морето. Плажът е на 150 м и до него се стига по стълби. Съчетанието на тридесет годишен парк с ценни дървесни видове и море в такава близост е рядкост в региона.

Хотелите разполагат със  190 стаи с балкон, душ, сешоар, климатик, телефон, сателитна телевизия,  хладилник, минибар (зарежда се по желание на госта срещу заплащане). Всеки един от хотелите  разполага с рецепция, ресторант, лоби бар. Сейф може да бъде нает на рецепция срещу заплащане.Хотелите разполагат с 2 басейна: единият е с минерална вода – Магнолия 1 и басейн с детска секция – Магнолия 2 (отворен от 01.06. до 30.09.), безплатни чадъри и шезлонги на басейните ( шалтета – срещу заплащане). Чадъри на плажа – безплатни, шезлонги и шалтета (срещу заплащане). Хавлии за басейните и плажа – срещу заплащане.

При настаняването си на рецепция гостите  получават гривна за “AllInclusive”, носенето на  която е задължително по време на целия  престой. При напускане на хотела гривната се предава на рецепция.

Отзиви от клиенти

Напиши Отзив

Затвори

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content