Подробно търсене

хотел Странджа

0 0

Златни пясъци - регион

Просторният парк е вече лукс за нашите хотели – Странджа е едно приятно изключение! Хотелът се намира на бившата спирка Трифон Зарезан, на 400м от входа в клуб Ривиера и на 750 м от неговия плаж. Шосето пред комплекса е затворено за активно движение, така че се е оформил цял район за пешеходни разходки /редовният автобус от Варна стига до спирка Журналист/, а голямото количество малки хотели и заведения прави региона привлекателен и за любителите на нощния живот.

Хотелът разполага с : два четириетажни корпуса с обща рецепция / без асансьор/, основен ресторант с тераса, дневен бар, билярд, Интернет-зала, конферентна зала. На територията на оградения парк се намират просторния басейн със супер-система за пречистване на водата, бар, две детски площадки, спортна площадка, паркинг, магазин.

Стаите предлагат: едното крило включва  едно- и двустайни апартаменти / без кухня/, а другото – двойни стаи с възможност за едно допълнително легло. Всички помещения са с телевизор, хладилник, баня с душ или вана, балкон. Основната част от апартаментите предлагат и индивидуален климатик.

Отзиви от клиенти

Напиши Отзив

Затвори

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content