Подробно търсене

хотел Сплендид Романс

0 0

Св. Константин и Елена

Апартаменти в Свети Константин и Елена, Апарт-хотел Сплендид

Скрит зад красива ограда, този комплекс от 79 апартамента се явява крило на четиризвездния хотел Романс. Разположен е в централната часта на курорта, на 350 м от морето. Пететажното здание следва архитектурата на хотела, а басейнът е общ за всички почиващи. Подземният етаж е охраняем паркинг, първият етаж – офиси за персонала – няма опасност да се окажете с балкон на равнището на басейна!

Комплексът предлага: денонощна охрана и съвременна система за достъп до общите помещения, открит басейн, асансьор, паркинг, централен климатик. Срещу допълнително заплащане можете да получите закуска или вечеря в ресторанта към хотелската част или да съ възползвате от услугите на луксозния СПА-център. Не отлагайте и посещението на винарната – избата й с профисонално подбрани вина ще Ви отсрами и пред най-капризния гост!

Апартаментите: всеки детайл тук е обмислен и реализиран с вкус и умение. Малките апартаменти имат една, а големите – две спални. Просторния дневен тракт е обзаведен с кухня и място за хранене, с мека мебел, телевизор, просторен балкон. Баните са с вана и душ, а част от апартаментите предлагат и пералня.

Отзиви от клиенти

Напиши Отзив

Затвори

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content