Подробно търсене

хотел Санта Марина

0 0

Созопол

Ваканционното Селище Санта Марина се намира на 34 км от Бургас и Летище Бургас и е само на 2 км от Созопол. Достъпът до Ваканционно Селище Санта Марина е много удобен и трансфери от бургаското летище се предлагат на всички желаещи.

Санта Марина, Созопол разполага с 379 апартамента и 37 вили. Апартаментите предлагат сешоар, контакт за електричество с два стандарта, директна телефонна линия, климатик, кабелна телевизия, достъп до интернет, невероятни морски гледки.

Комплекс Санта Марина, Созопол Ви посреща в 2 ресторанта – в единият се сервират закуски и обяди на блок маса, другият – Аполония /a-la-carte/ и 1 пицария. В комплекса се намира и пиано бар Joy.

Комплекса предлага на гостите си три басейна за възрастни, два от които с pool bar и два за деца. Два от басейните са свързани, като образуват водопад с височина 1 м. при връзката. Около басейните са разположени соларни тераси, както и помещения с обслужващ характер (душове, тоалетни, съблекални). Можете да се възползвате и от игрална зала. Всички нива и съоръжения в Центъра за услуги и развлечения на Санта Марина имат рампи за детски и инвалидни колички.

Комплексът предлага туристически услуги, автомобили под наем, интернет достъп, международни разговори паркинг, магазин за хранителни стоки, солариум. За децата -анимационна зала, детски басейн, зала за тихи игри, интернет зала и други.

Отзиви от клиенти

Напиши Отзив

Затвори

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content