Подробно търсене

хотел Реденка Холидей Клуб

0 0

Разлог

Ваканционен клуб Реденка е разположен на 7км от един от живописните Български зимни курорти – Банско, в полите на Пирин планина. В непосредствена близост до ски курорта е и новото голф игрище – Пирин Голф Клуб.

От първия ден на отваряне до сега Реденка клуб търпи непрестанно развитие и се грижи за доброто настроение на своите гости. Независимо от сезона, през който сте решили да ни посетите, ние Ви предлагаме удобствата, без които една почивка е немислима:

– външен басейн;
– SPA – сауна, джакузи, парна кабина и басейн
– фитнес, билярд
– тенис корт, футбол и волейбол игрище
– детски кът за най–малките ни гости
– ресторант Етно с вкусни български ястия
– транспорт до Банско

Вили „Реденка” се намират в комплекса от затворен тип „Реденка”. Те са общо 24 на брой, от които 8 са с две спални и 16 са с три спални.

Построени са в алпийски стил, по най-високи стандарти. Разполагат с всички необходими уреди и посуда за приготвяне на храна, а също и с други удобства за домакинството.

Всяка вила има кабелна телевизия с богат набор от местни и международни канали, интернет връзка, камина. Някои от къщите могат да предложат дори и собствена сауна – ако желаете да наемете такъв тип вила, моля свържете се с нас предварително.

Ваканционен Клуб „Реденка” се намира в местността Реденка, с изглед към величествените планини Рила и Пирин. Разстоянието до Разлог е 2 км., до Банско около 7 км., а до новопостроеното голф игрище – 1.5 км. Нашият собствен ски-бус е на Ваше разположение, за да Ви откара до кабинковия лифт в Банско и да Ви върне обратно до комплекса. По желание ние може да организираме за Вас различни екскурзии до многобройните исторически забележителности, намиращи се в близост до Банско и Разлог.

Отзиви от клиенти

Напиши Отзив

Затвори

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content