Подробно търсене

хотел Перла

0 0

Слънчев бряг

Черноморският курорт Слънчев бряг, в чиято северна част се намира хотел Перла

Черноморският курорт Слънчев бряг, в чиято северна част се намира хотел „Перла”, е разположен в красив залив във формата на полукръг, обърнат на изток. Северната част на курорта опира в полите на последните възвишения на Старопланинския масив. Това създава великолепно съчетание от море и планина.

Модерният комплекс „Перла”, който впечатлява със своята архитектура, е открит през 2005 г.

Модерната сграда на хотела е само на 250 метра от плажната ивица и на 300 метра от центъра на курорта. На разположение на гостите на „Перла” са общо 80 двойни стаи и 42 апартамента с по една спалня. Стаите са уютни и удобни, оборудвани с климатик, телефон, телевизор и мини-бар. Всяка стая разполага със собствен балкон. Апартаментите разполагат с оборудван кухненски бокс, климатик, телевизор, телефон, както и с балкон. Гостите на „Перла” могат да използват сейф на рецепцията на хотела.

Хотелът разполага със зала за бизнес мероприятия и семинари с капацитет до 80 души. В засимост от нуждите на своите гости предлага и осигуряване на техническо оборудване, както и пакетни цени за мероприятия.

Стилно обзаведеният ресторант предлага богат асортимент от ястия от българската и международната кухня и отбрани напитки. Лоби-барът предоставя възможност за почивка и срещи в приятна и спокойна атмосфера.

Гостите на „Перла” могат да се забавляват в открития басейн на хотела, както и да посетят фитнес центъра или масажния кабинет на хотелския комплекс. На разположение са и зала за билярд и електронни игри.

Отзиви от клиенти

Напиши Отзив

Затвори

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content