Подробно търсене

хотел Парк Хотел Пирин

0 0

Сандански

5-звездният парк хотел Пирин, Сандански е Спа хотел, разположен на западните склонове на Пирин планина в близост до устието на река Санданска Бистрица. Спа процедурит

5-звездният парк хотел Пирин – Сандански е Спа хотел, разположен на западните склонове на Пирин планина в близост до устието на река Санданска Бистрица.

Спа процедурите и терапиите са с доказан възстановителен ефект върху тялото и носят наслада на сетивата. При тях се използва минерална вода, която е полезна при лечение и профилактика на заболявания на периферната нервна система, дихателната и опорно – двигателната система.

Парк хотел Пирин разполага със следните различни видове помещения, в които могат да отседнат гостите:

-6 луксозни апартамента с дневна и спалня
-луксозни двойни стаи със спалня или две отделни легла
-2 президентски апартамента с две спални и дневна.
В парк хотел Пирин – Сандански има изграден и Апартаментен комплекс с капацитет от 57 четиризвездни апартамента, разположени в 10 къщи в гръцки стил.
Всички стаи и апартаменти в Парк хотел Пирин са обзаведени в свежи тонове и модерно оборудвани с: радио,мини бар, сателитна телевизия, телефон, безжичен интернет, сейф, централна климатична система с индивидуално регулиране на температурата, санитарен възел с вана или душ кабина,сешоар и телефон. Има възможност и за допълнително поставяне на бебешки легълца при предварителна зявка.
Апартаментният комплекс на Спа хотел Пирин се състои от:
-9 апартамента с една спалня
-2 апартамента с три спални
-46 апартамента с две спални
Всички са оборудвани с: кухненски бокс, телевизори в дневната и спалнята, два или три самостоятелни санитарни възела с вана или душ-кабина и сешоар.

Отседналите в Спа хотел Пирин могат да допълнят релакса в Спа хотела с разходки по туристически маршрути в Пирин или със спортни занимания като: тенис, ски и голф.
Могат да се организират и екскурзии до прочути туристическо обекти в района.
За децата в Спа хотел Пирин има специално изграден детски кът на открито, както и професионални аниматори, които се грижат за забавлението им, както и за спокойствието на родителите.

Парк хотел Пирин – Сандански предоставя възможност за развлечение на посетителите в следните заведения:
-Балкански ресторант със 150 места
-лоби бар за максимум 100 души
-Средиземноморски ресторант с лятна градина и общо 180 места
-пиано бар

С общо 6 конферентни зали разполага Спа хотел Пирин. В тях могат да се провеждат разнообразни бизнес мероприятия: семинари, конференции, бизнес срещи, фирмени обучения, презентации, празненства идр.

-Зала Сандански – 50 места
-Зала Бистрица – 35 места
-Зала Дезудава – 14 места
-Зала България – 260 места
-Зала Вихрен – 10 места
На разположение на деловите гости в Парк хотел Пирин – Сандански е също и бизнес център с общо 4 компютъра.
Техническото оборудване на всички конферентни зали вкючва: екран, високоскоростен безжичен интернет, шрайбпроектор, мултимедия, озвучителна техника, флипчарт.

Отзиви от клиенти

Напиши Отзив

Затвори

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content