Подробно търсене

хотел Парк Хотел Дряново

0 0

Дряново

Местоположение: Парк Хотел Дряново е централно разположен в град Дряново. Градът е на 24 км. от старата столица на България – Велико Търново, намира се на 22 км. от Габрово и на 17 км. от Трявна.

Настаняване: Парк Хотел Дряново разполага с общо 64 двойни стаи и осем апартамента, в които могат да се настанят общо 144 гости. Стаите и апартаментите предлагат всички необходими удобства за приятен и ползотворен престой в хотела. Двойните стаи в Парк Хотел Дряново разполагат с две отделни единични легла или с голямо легло-спалня, работно бюро, стол, гардероб. Удобствата в стаите са следните – климатик, телевизор с кабелна телевизия, телефон, мини бар. Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел с душ.

Апартаментите в Парк Хотел Дряново се състоят от две прилежащи стаи. Спалнята е оборудвана с голямо легло-спалня, гардероб. Всекидневната е оборудвана с работно бюро, стол, мека мебел, масичка за кафе. Удобствата в апартаментите включват – климатик, телевизор с кабелна телевизия, телефон, мини бар. Всеки апартамент разполага със самостоятелен санитарен възел с душ.
На разположение на гостите на хотела са:

  • ресторант
  • спа център
  • конферентна зала.

Подобни хотели

Отзиви от клиенти

Напиши Отзив

Затвори

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content