Подробно търсене

хотел Лесопарка

0 0

Арбанаси

Хотелски комплекс „Лесопарка” е разположен в красивата и спокойна горска местност, в подножието на скалата, върху която е построен манастир „Св. Св. Петър и Павел&

Хотелски комплекс „Лесопарка” е разположен в красивата и спокойна горска местност, в подножието на скалата, върху която е построен манастир „Св. Св. Петър и Павел”. Отдалечен е на 10 км. североизточно от Велико Търново, на 5 км. от с. Арбанаси и само на 1 км. от центъра на гр. Лясковец.

Хотелът разполага с 2 единични, 30 двойни, 8 стаи с три легла и 2 апартамента, всички с:

  • климатик
  • кабелна телевизия
  • 24 – часова охрана и СОД
  • собствен санитарен възел
  • тераса

За удобството на гостите на хотела работи ресторант със 100 места и лятна панорамна тераса с 80 места, от която се открива прекрасна гледка към близките населени места и Дунавската равнина. За Вашата почивка и спокойствие комплекса разполага с бар, открит басейн, сауна и малка фитнес зала.

Комплексът предлага конферентна зала за организиране и провеждане на семинари, фирмени мероприятия, бизнес срещи и конференции.

За гостите на хотела може да бъде организирано посещение в Музея на гурбетчийското градинарство в гр. Лясковец, както и посещение във винарна „Лясковец“, където да се запознаят с историята на винопроизводството.

Отзиви от клиенти

Напиши Отзив

Затвори

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content