Подробно търсене

хотел Капитол

1 0

Варна

Хотел Капитол се намира на тихо и уютно място в сърцето на град Варна, близо до Морската градина и морския бряг, Наблизо до хотел „Капитол“ се намират множество важни маги

Хотел Капитол се намира на тихо и уютно място в сърцето на град Варна, близо до Морската градина и морския бряг, Наблизо до хотел „Капитол“ се намират множество важни магистрали и институции, места за спорт и развлечения, както и културни паметници.

Хотелът предлага на своите гости стаи с необходимите удобствата които можете да очаквате от един четири звезден хотел – експресно чекиране; бърз, безплатен интернет достъп; автоматично телефонно избиране; кабелна телевизия; сейф; щедро зареден мини бар; елегантна баня с голямо осветено огледало.

Студията предлагат обширни пространства, решени са в две части – дневна и спалня, свързани са визуално и предлагат всички удобства и екстри за Вашия успешен делови престой: климатик; експресно чекиране; бърз, безплатен интернет достъп; автоматично телефонно избиране; телевизор с кабелна телевизия; сейф; щедро зареден мини бар и елегантна баня с голямо осветено огледало.

Гостите в апартаментите могат да се възползват от експресно чекиране; бърз, безплатен интернет достъп, автоматично телефонно избиране, телевизор с кабелна телевизия, сейф, щедро зареден мини бар, елегантна баня с голямо осветено огледало, контрол на климатика в стаята и хол, отделен тоалет, преносим телефон, халати и чехли

В непосредствена близост до фоайето на хотела се намират ресторант и бар, декорирани с изискан вкус за Вашето удобство, едно уникално преживяване, съчетание от европейска кухня, класни напитки и безукорен сервиз. Барът на хотела е уютно място, чудесен избор за Вашите следобедни срещи или великолепни вечери. Богат избор от отбрани за Вас напитки и коктейли сътворени с много майсторство и въображение!

На разположение е конферентна зала, осветена от естествена дневна светлина и разполагаща с места за 30 души – съвременна техническа екипировка способна да задоволи всички изисквания.

Отзиви от клиенти

Напиши Отзив

Затвори

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content