Подробно търсене

хотел Извора – 2

0 0

Арбанаси

Извора 2 е построен на мястото на една от емблематичните стари арбанашки къщи, наречена „Родовата къща на поп Михалеви”.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Комплекс Извора се намира в самия център на село Арбанаси. Комплексът се състои от Хотел Извора,Хотел Извора 2 и Механа Извора.Хотел Извора 2 разполага с удобен собствен паркинг и построен с естествени материали в типично арбанашки стил.

Къщата е построена от поп Михал, служил в една от седемте църкви „Свети Георги”, построена през 1661 г. и изографисана през 1710 г. Негов пра правнук е известният български художник Христо Попов, наречен „Рицарят с българската четка”. Негови картини от „Слънчева България” могат да бъдат видяни във хотел Извора 2.

В стаите:  Дизайна и обзавеждането на всички помещения е луксозно,а индивидуалното изпълнение на ВИП двойната стая,двойните стаи лукс го правят бутиков и подходяш и за най-претенциозните гости.Някои от стаите разполагат със собствена тераса,а една от лускозните стаи с вана. Всички стаи са оборудвани с минибар, централно парно отопление, климатик, телефон, кабелна телевизия и непрекъснат WiFiинтернет достъп.

На разположение на гостите:

Хотелският комплекс разполага с 47 стаи ,от които хотел Извора 2 предлага на своите гости:
– 1 единична стая;
– 8 двойни стаи стандарт;
– 3 двойни стаи лукс;
– 1 ВИП студио;
– 1 ВИП двойна стая;
– 1 ВИП апартамент.

Хотелът разполага с конферетна зала, решена интериорно в автентичен арбанашки стил. Залата е подходяща за конференции, презентации, работни срещи, семинари, фирмени обучения или други мероприятия е с капцитет 60 души

  • Джакузи;
  • Парна баня;
  • Сауна;
  • Инфрачервена кабина;
  • Масажи;
  • Терапии за тяло и лице.
  • външен басейн

Ресторанти: Хотел „Извора“ 2 разполага с Винарна.Тя е поддящо място за винени дегустации, винени вечери,сватби и организирани тържества. Механата разполага с 250 места и над 450 предложения за вкусни гозби,скара и напитки.Механата разполага с лятна градина с богата зеленина,разнообразен детски кът,водни каскади,декоративен басейн и зоокът,в който се отличават сърни,пауни,зайци и много и различни домашни животни.

Отзиви от клиенти

Напиши Отзив

Затвори

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content