Подробно търсене

хотел Голдън Тюлип

0 0

Варна

Голдън Тюлип Варна разполага с 90 стаи в следните категории:Стандартна стаяЕкзекютив стаяАпартаментАпартамент де луксВъв всички помещения има цен

Голдън Тюлип Варна разполага с 90 стаи в следните категории:
Стандартна стая
Екзекютив стая
Апартамент
Апартамент де лукс

Във всички помещения има централна климатична инсталация, телевизор със сателитни програми на десет езика, телефон с директно външно избиране и самостоятелна линия за входящи повиквания, маса с фотьойли и мини-бар. Баните са с вани и разполагат с всичко необходимо за да бъде престоят Ви удобен.

Екзекютив стаите са по-просторни, с допълнителен работен плот и достъп до високоскоростен интернет.

Апартаментът разполага с просторен хол и отделен тоалет за гости.

Ако имате повод да празнувате, или желаете да направите подарък, нашият Апартамент Де Лукс с джакузи е подходящия ибор.

Конферетният център на Голдън Тюлип Варна предоставя идеалната възможност за провеждане на разнообразни мероприятия. Разполага с три конферетни зали с различа подредба и вместимост, всяка от които е естествено осветена, с възможност за затъмняване при необходимост.
Центърът е модерно оборудван, а при предварителна заявка е възможно набавянето на всякаква допълнителна техника. В непосредствена близост до залите се намира нашият бизнес център, където на разположението на гостите предлагаме пълен набор от услуги: персонален компютър с Интернет достъп, работно място за гости с мобилни компютри, копиране, печат, факс и ламиниране.

Отзиви от клиенти

Напиши Отзив

Затвори

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content