Подробно търсене

хотел Аполис

0 0

Созопол

Хотел Аполис, Созопол е луксозен семеен хотел с интересна архитектура, построен през 2006 г. Намира се в новата част на град Созопол, на 70 м от плаж Хармани.

Хотелът представя възможност да се насладите на своята почивка на море в 22 уютни стаи и 2 луксозно обзаведени апартамента тип мезонет, с директна гледка към морето. Хотелът е разпределен на 5 нива, изцяло ориентирани към морето, с цел гарантиране на прекрасна гледка на своите гости.

Описание на стаите:
– Сутеренен етаж: състои се от 4 големи стаи с площ 27 кв.м, обзаведени с мека мебел и уютно оформени английски дворчета към тях.
– Партерен етаж: на разположение на гостите са 4 стаи с квадратура 25 кв.м и големи тераси с частична гледка към морето и басейна.
– Първи етаж: 7 големи стаи с мека разтегателна мебел, тераси с изглед към морето и басейна.
– Втори етаж: 5 стаи и 2 апартамента тип мезонет, всички с изглед към морето и басейна.
– Трети етаж: разполага с 2 стаи с прекрасен изглед.
– Апартаментите тип мезонет се състоят от 2 стаи, разположени на 2 етажа. На първия егаж е разположен холът, оборудван с климатик, санитарен възел и тераса. На втория етаж е спалнята, оборудвана също с климатик и санитарен възел.

* Всички стаи и апартаменти са луксозно обзаведени, с прилежащи тераси, климатик, телевизор, минибар, големи бани и всичко необходимо за комфорта на гостите.

Хотел Аполис, Созопол разполага с ресторант с външна тераса, басейн – детски и за възрастни, с шезлонги, детска площадка и паркинг.
На разположение на гостите е луксозен микробус (15 местен) с всички екстри за комфортен трансфер, както и за организиране на екскурзии и мероприятия.

Отзиви от клиенти

Напиши Отзив

Затвори

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content