Подробно търсене

хотел Амфора

0 0

Слънчев бряг

Хотел Амфора се намира в южната част на к.к.”Слънчев бряг” и е на около 1 км от неповторимия град Несебър. Разположен е непосредствено до плажната ивица /на около 100 м от морето/, като от източната и северната му страна се наблюдават защитени дюнни образувания. Хотелът е реконструиран през 2000-та година.

 

Хотелът разполага с 230 двойни стаи, 21 фамилни стаи и 16 апартамента. Всяка стая е обзаведена по всички съвременни изисквания и оборудвана с TV SAT, телефон с директно избиране, балкон, баня с подвижен душ и WC. Апартаментите са на партерно ниво, с големи тераси, хол и спалня, отделени с плъзгаща врата, кухненски бокс, бани със сешоари.

В хотелският комплекс на разположение на гостите е коктейл бар, основен ресторант, в който се сервират закуска, обяд и вечеря на бюфет, обменно бюро във фоайето на хотела /обслужва кредитни карти/, супер маркет, бюти център с фризьор, маникюр и масаж, лекар на повикване. Хотелът има външен басейн със сладка вода и интегриран към него детски басейн, шезлонгите и чадърите са безплатни до изчерпването им. В северната му страна има волейболно игрище за плажен волейбол и детска площадка. На рецепцията туристите могат да ползват инидивидуални сейфове.

Непосредствено до хотела има местостоянка за таксита, а на 50 м от хотела е началната спирка на атракционните влакчета, които откарват туристите до центъра на комплекса на всеки 15 мин.

Гостите могат да бъдат настанени по желание на BB – нощувка със закуска или ”all inclusive”. В пакета ”all inclusive” са включени закуска, обяд и вечеря на блок маса, всички видове български алкохолни напитки, вино, бира, безалкохолни напитки и др, които се предлагат на два външни питейни бара. В часовете 11.00-15.00 на гостите се предлагат леки закуски – скара, сандвичи или пици, а между 14.00 и 17.00 се предлагат чай, кафе, сладолед и сладкиши. Гостите на ”all inclusive” ползват също безплатен билярд, маса за тенис и един час дневно велосипеди.

Отзиви от клиенти

Напиши Отзив

Затвори

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content