Подробно търсене

Почивка на Тенерифе

  • Почивка на Тенерифе
5 0

Цена за човек на ден:от 1092 лв

Включени нощувки:7

Почивка на о. ТЕНЕРИФЕ, Испания 2022

Директни полети от София  7 нощувки

Канарските острови са част от Испания. Тенерифе е най-големият от седемте Канарски острови от архипелага. Той се нарича „Островът на вечната пролет“, защото тук винаги е топло и на практика няма температурни крайности. Планинска верига Тенерифе разделя на две климатични зони: влажна, покрити с буйна растителност на север, а на юг – суха и слънчева. Затова Тенерифе е известен като „остров с две лица“.
В югозападната част на Тенерифе е разположен един от най-популярните курортни райони в Европа – Коста Адехе, където са съсредоточени модерни хотелски комплекси. Именно тук е „истинското Тенерифе“. Туристите, които желаят отдих в комфортна и спокойна обстановка, без съмнение ще оценят добре развитата инфраструктура и високо ниво на обслужване в Коста Адехе. За предпочитащите активен отдих е богатата екскурзионна програма, шопинга в молове и малки магазинчета, гмуркането сред богатите подводни флора и фауна на Атлантическия океан, които правят престоя в Коста Адехе не само приятен, но и много интензивен. А за любителите на вечерни забавления са разнообразните ресторанти, дискотеки, казина и концертни зали.

Пътуване с минимален риск от финансови загуби, с включена в цената застраховка „Отмяна на пътуване“ с лимит 1000 лв. на човек, както и Медицинска застраховка „Помощ при пътуване – Traveller“ на „Евроинс“ с покритие 10 000 евро (с Assistance), която включва диагностика и лечение на Covid-19.