Подробно търсене

Expired: Почивка на остров Кипър

  • Почивка на остров Кипър
4 0

Цена за човек на ден:от 975 лв

Включени нощувки:7

НЕЗАБРАВИМА ПОЧИВКА НА ОСТРОВ КИПЪР

Предлагаме Ви за Лято 2022 г незабравима почивка на о-в Кипър 7 нощувки в Агия Напа или Ларнака с директни полети от София

Слънчев и живописен, средиземноморският остров Кипър от древни времена се слави като великолепен курорт. Гръцките легенди гласят, че точно тук е родена Афродита, богинята на любовта и красотата. Прекрасен средиземноморски климат, изумително чисти плажове и топло море, шумни развлекателни центрове, отлични аквапаркове, богата екскурзионна програма, уникални спа-програми и национални фестивали, богат избор на хотели – от първокласни петзвездни до весели младежки и комфортни семейни хотели. На Кипър има всичко, което ще направи почивката Ви незабравима – здравословен климат, красота и прекрасно настроение, а курортният сезон продължава от април до октомври. Неголемите размери на острова се компенсират от огромно количество забележителности от различни епохи, от древни до антични, от късното средновековие до новото време. Традиционната кипърска кухня ще се хареса на всички ценители на средиземноморските традиции, а националното гостоприемство на Кипър е ставало все по-добро с вековете.

Агия Напа не напразно е най-популярният кипърски курорт. Пясъчни плажове, лазурно море и разнообразни развлечения примамват туристи от цял свят. Почивката в този курорт ще се хареса на всички! Агия Напа открива цяла редица възможности за любителите на приключения: широк избор от морски видове спорт, каране на квадроцикли и местен луна-парк. Тук се намира и един от най-големите на Кипър аквапарк Waterworld, чиито многобройни атракции и декорации, направени в древногръцки стил няма да оставят равнодушни нито децата, нито възрастните. Агия Напа е особено популярна сред любителите на шумните купони. Веселбата тук е и денем и нощем. Голям брой клубове, барове, дискотеки и плажни забавления дават на Агия Напа второ име – „Кипърската Ибиса”. Уютните хотели на Ниси Бийч авеню, леко отдалечени от шумния център, ще ви подарят незабравими моменти за цялото семейство.

ВИЖТЕ ОФЕРТИТЕ ЗА О-В КИПЪР ЛЯТО 2023 г.