Подробно търсене

За нас

Вече 15 години помагаме на стотици пътуващи да намерят техния пристан за прекрасната им почивка. Ние сме експерти в туристическия бизнес и се гордеем, че ви осигуряваме с качествен продукт и отлично обслужване.

Варна Турист Сервиз е лицензиран туроператор, член на IATA (Международната асоциация за въздушен транспорт) и е агент на всички авиокомпании, представени в България.

Варна Турист Сервиз е почетен член и на Варненска Туристическа Камара, която обединява на доброволен принцип браншови организации от сферата на туризма.

Ние представляваме стотици хотели и комплекси в България и региона. Разнообразието от хотели включва всички категории, голям ценови диапазаон, хотели с всички удобства и забавления. Също така, имаме директен контакт с чуждестранни туроператори и превозвачи. Нашите специалисти организират вашите почивки на море, планина, в страната и чужбина като можете да се въпозлвате от голямо разнообразие от индивидуални и групови туристически услуги.

Екипът ни във Варна Турист Сервиз може да ви помогне с:

  • хотелски резервации по цял свят;
  • застраховки;
  • екскурзоводски услуги;
  • организация на фирмени обучения, семинари и конференции;
  • организация  на трансфери за всички наши туристи.

Варна Турист Сервиз има високо квалифициран и опитен екип. Нашите специалисти ще ви предложат най-доброто, което отговаря на вашите желания и изисквания. Нашият приоритет са коректност, бързо обслужване, атрактивни цени.

Надяваме се, предложената в нашия сайт информация да Ви бъде полезна.

Можете да достъпите лиценза на фирмата тук