Подробно търсене

Expired: Оферта Коледа Прага с полет от София

 • оферта Коледа Прага

Прага, Чехия

0 0

Брой дни:5

Включени нощувки:4

Транспорт:Самолет

Дата на тръгване:23/12/2016

Оферта Коледа Прага с полет от София

Оферта Коледа Прага от 23.12.16 до 27.12.16 г.

 

Предложената оферта Коледа Прага включва 4 нощувки със закуски в хотел 3 или 4 звезди в центъра на Прага, екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с авиокомпания „България Ер”.

 

ПРОГРАМА за Оферта Коледа Прага:

 • 23.12.2016 – 10:25 ч. полет София – Прага. Пристигане в 11:20 ч. Трансфер, настаняване в хотела. Нощувка.
 • 24.12.2016 – Закуска. Полудневна обиколка на Прага с екскурзовод на български: пл. „Храдчанске намести”, архиепископския дворец (отвън), Храдчани – стария замък (отвън), катедралата „Свети Вит”, Мала страна, Карловия мост, Старе место, пл. „Староместенски намести”. Възможност за коледна вечеря (с доплащане). Нощувка.
 • 25.12.2016 – Закуска. Свободен ден. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Старе место” с доплащане 45 лв. за възрастни и 30 лв. за деца до 18 г. Цената включва обиколка на забележителни места в Стара Прага с екскурзоводско обслужване на български език. Програмата продължава около 3 часа и включва: разходка по улица “Парижка”, разходка из Еврейския квартал, посещение на Тинската катедрала, църквата „Св. Яков”, сградата „При черната Богородица” – днес музей на кубистите, Съсловния театър, Ректората на Карловия университет, Витлеемския параклис, театър „На Забрадли” и бирарията „При златния тигър”. Екскурзията се осъществява при минимум 6 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място.Свободен ден – възможност за разходка с корабче по р. Вълтава, за  самостоятелно посещение на галериите на Пражкия замък. Нощувка.
 • 26.12.2016 – Закуска. Свободен ден. Възможност за факултативна полудневна пешеходнапрограма „Пражки Сецесион” с доплащане – 80 лв. за деца до 18 г. и за възрастни над 65 г. – 60 лв. при представяне на личен документ на входа на музеите. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език, билет за вход в музея на Алфонс Муха, билет за вход в Музея на модерното изкуство, кафе или чай в кафенето на Обeцни дум. Програмата продължава около 3 часа и включва: посещение на музея на Алфонс Муха, приятна почивка на кафе или чай в кафенето на прекрасната сграда в стил Сецесион на Обецни дум, посещение на Музея на модерното изкуство, където са изложени част от платната от титаничния Славянски цикъл на Муха. Екскурзията се осъществява при минимум 6 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.
 • 27.12.2016 – Закуска. 07:30 ч. трансфер до летището. 09:40 ч. полет Прага – София. Пристигане в 12:30 ч.

 

Цена на човек В ЛЕВА, според настаняването:

Хотел
На човек в двойна стая 919 935 989 999
Допл. за инд. стая 94 94 133 186
Нам. за 3-ти възр. 16 16 0
Нам. за 4-ти възр. 23
Нам. за дете до 11 г.+2 възр. 100 100 110 110
Нам. за дете до 11 г.+1 възр. 70 70 70 70

Хотели, които използваме при съответния вариант:

 • Kavalir ***
 • B  Merkur***
 • C  Best Western City Moran****
 • D  Archibald****

Описание на хотели Виена:

 • Хотел Kavalir e разположен близо до търговския център Novy Smichov, на 15 мин. с трамвай от центъра на Прага;
 • хотел Merkur е разположен в Стара Прага, до моста Hlavkuv, в близост до спирка Флоренс на метро В.
 • Хотел Best Western City Moran се намира в Нове место, на няколко мин. пеша от Вацлавския площад, Карловия мост и Националния театър;
 • хотел Archibald city разположен е в Нове место, на 5 мин пеша от Вацлавския площад.

* Варианти и цени за Коледна вечеря ще бъдат предложени допълнително след 15.11.2016 г.

 

 

Пакетната цена включва самолетен билет (включително летищни такси), настаняване в съответната категория хотели на база нощувка и закуска, трансфери летище – хотел – летище, екскурзоводските услуги по описаната програма.

 

Пакетната цена не включва таксите за вход в музеи, билети за корабчета, билети за метро и друг вид градски транспорт, слушалки по време на екскурзоводските беседи и пр., както и някои посещения и екскурзии, специално упоменати, че са с доплащане. Медицинските застраховки за акутни заболявания са с доплащане по 2 лв на човек на ден, като полицата е с общо покритие 10 000 евро и включен асистанс.

 

При цените за деца, формулировката дете + един или двама възрастни означава дете с един или, съответно, двама възрастни в стая. Формулировката „цена за трети възрастен” означава цена за възрастен, настанен на трето легло с други двама възрастни в стая.
При настаняване в тройна стая понякога третото легло е допълнително. Агенцията не може да гарантира, че при всички настанявания в тройни стаи трите легла ще са с еднаква големина и еднакво удобни.
Туристите, пътуващи сами, задължително трябва да доплатят за индивидуална стая.
Настаняването е в стаи стандарт на съответните хотели, а не в стаи супериор, лукс, джуниър суити и пр. по-скъпи категории стаи.
При ранен час на полета на връщане, туристите нe ползват последната закуска в хотела.
Точните часове на полетите са изписани върху самолетните билети.
Възможно е да има промяна в поредността на мероприятията в програмата в сравнение с тук описаните. Седем дни преди отпътуването си, туристите получават конкретна и подробна писмена програма, в която са упоменати точните дати, часове и места на срещи за осъществяване на различните елементи от екскурзоводската програма, както и много други необходими за пътуването им пояснения. Тази програма включва всички упоменати в програмата мероприятия, но в някои случаи – в променена поредност.
Възможно е през 2016 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

Още Дестинации

Отзиви от клиенти

Напиши Отзив

Затвори

Име
Имейл
Заглавие
Рейтинг
Коментар