Подробно търсене

Expired: Коледна оферта Виена със самолет

 • Коледна оферта Виена

Австрия, Виена

0 0

Брой дни:4

Включени нощувки:3

Транспорт:Самолет

Дата на тръгване:23/12/2016

Коледна оферта Виена със самолет

Коледна оферта Виена със самолет от София

23.12.2016 – 26.12.2016 г.


Вашата Коледна оферта Виена включва
3 нощувки със закуски в хотел 3 или 4 звезди в центъра на Виена, екскурзоводска програма на български език, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище. Лети се с “България Ер” или „Австрийски Авиолинии”.

 

ПРОГРАМА:

 • 23.12.2016 – Отпътуване от летище София. Кацане във Виена, трансфер, настаняване в хотела. Нощувка.
 • 24.12.2016 – Закуска. Обиколка на Виена с екскурзовод на български: пл. „Мария Терезия”, Площада на Героите, двореца Хофбург (отвън), ул. „Грабен”, Колоната на чумата, катедралата „Св. Стефан”, Фигарохаус, паметника на Йохан Щраус, Кертнерщрасе, Операта. Възможност за Коледна вечеря (с доплащане). Нощувка.
 • 25.12.2016 – Закуска. Посещение на двореца Шьонбрун с екскурзовод (с доплащане 26 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място, цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата, таксата за вход в двореца, която е около 13 евро, се плаща на място). Възможност за самостоятелно посещение на зоологическата градина на Шьонбрун – една от най-старите в Европа. Нощувка.
 • 26.12.2016 Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището, отпътуване за София.

 

Цени на човек В ЛЕВА, според настаняването:

Хотел
На човек в двойна стая 969 989 1056 1056 1099 1125 1225 1299
Допл. за инд. стая 126 126 220 150 249 179 315 274
Нам. за 3-ти възр. 0 18 35
Нам. за 4-ти възр. 35
Нам. за дете до 11 г.+2 възр. 90 90 90 90 90 90 90 90
Нам. за дете до 11 г.+1 възр. 60 60 60 60 60 60 60 60

Хотели във Виена, които ползваме при програмите:

 • Enziana***
 • Ibis Mariahilf***
 • Admiral***
 • Mercure Westbahnhof****
 • Austria Trend Anatol****
 • F   Mercure Josefshof****
 • NH Wien City****
 • K and K Maria Theresia****

 

 

Хотели във Виена:

 • Хотел Enziana*** е разположен близо до двореца Белведере, на 35 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”;
 • хотел Ibis Mariahilf*** се намира на 30 мин. пеша от пл. „Мария Терезия” в близост до търговската улица „Марияхилфер щрасе”;
 • хотел Admiral*** се намира до Леополд музеум, на 5 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”;
 • хотел Mercure Westbahnhof**** е разположен до гарата Вестбанхоф, съвсем близо до търговската улица „Марияхилфер щрасе”, на около 25 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”;
 • хотел Austria Trend Anatol**** се намира на 25 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”, 3 мин. пеша от „Марияхилфер щрасе”;
 • хотел Mercure Josefshof **** е разположен зад Парламента, на 15 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”;
 • хотел NH Wien City**** е разположен на търговската улица „Марияхилфер щрасе”, на около 15 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”;
 • хотел K and K Maria Theresia **** е разположен на 10 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”, 10 мин. пеша от „Марияхилфер щрасе”.

 

Цена за коледна вечеря ще бъде предоставена след 15.11.2016 г.

 

Пакетната цена включва самолетен билет (включително летищни такси), настаняване в съответната категория хотели на база нощувка и закуска, трансфери летище – хотел – летище, екскурзоводските услуги по описаната програма.

 

Пакетната цена не включва таксите за вход в музеи, билети за корабчета, билети за метро и друг вид градски транспорт, слушалки по време на екскурзоводските беседи и пр., както и някои посещения и екскурзии, специално упоменати, че са с доплащане. Медицинските застраховки за акутни заболявания са с доплащане по 2 лв на човек на ден, като полицата е с общо покритие 10 000 евро и включен асистанс.

 

 

Можем да Ви осигурим билети за концерт в двореца Ауерсперг (творби на Моцарт и Щраус) – цена 66 лв. на човек
Билети за Виенската опера и за Фолксопер: При заявка от страна на клиентите агенцията може да закупи билети за Виенската опера и за Фолксопер.
При цените за деца, формулировката дете + един или двама възрастни означава дете с един или, съответно, двама възрастни в стая. Формулировката „цена за трети възрастен” означава цена за възрастен, настанен на трето легло с други двама възрастни в стая.
При настаняване в тройна стая понякога третото легло е допълнително. Агенцията не може да гарантира, че при всички настанявания в тройни стаи трите легла ще са с еднаква големина и еднакво удобни.
Туристите, пътуващи сами, задължително трябва да доплатят за индивидуална стая.
Настаняването е в стаи стандарт на съответните хотели, а не в стаи супериор, лукс, джуниър суити и пр. по-скъпи категории стаи.
При ранен час на полета на връщане, туристите нe ползват последната закуска в хотела.
Точните часове на полетите са изписани върху самолетните билети.
Възможно е да има промяна в поредността на мероприятията в програмата в сравнение с тук описаните. Седем дни преди отпътуването си, туристите получават конкретна и подробна писмена програма, в която са упоменати точните дати, часове и места на срещи за осъществяване на различните елементи от екскурзоводската програма, както и много други необходими за пътуването им пояснения. Тази програма включва всички упоменати в програмата мероприятия, но в някои случаи – в променена поредност.
Възможно е през 2016 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.