Подробно търсене

Expired: Екскурзия Нова година Скопие с автобус

  • Нова година Скопие

Скопие

0 0

Брой дни:3

Включени нощувки:2

Транспорт:Автобус

Дата на тръгване:30/12/2016

Екскурзия Нова година Скопие с автобус

2 нощи, 2 закуски, 1 обикновена вечеря и 1 празнична новогодишна вечеря с жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки

Хотел по програмата: Hotel Continentalwww.hotelcontinental.com.mk

Дата на отпътуване: 30.12.2016-01.01.2017

ПРОГРАМА:

  • 1 ДЕН – 30.12.2016 /СОФИЯ – СКОПИЕ/ Отпътуване от Сoфия от паркинга пред стадион Васил Левски в 08:30 часа. Маршрут: София – Кюстендил – Гюешево – Скопие. Настаняване в хотел Continental 4* в Скопие. Туристическа програма в града: посещение на църквата „Св. Спас”, гроба на Гоце Делчев, крепоста Кале и разходка из Старата Чаршия. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
  • 2 ДЕН – 31.12.2016 /СКОПИЕ – езерото Матка – СКОПИЕ/ Закуска. Обиколка на новата част на Скопие- посещение на църквата „Св. Климент Охридски”, площад Македония с новоизградените паметници, част от проекта „Скопие 2014” и домът музей на Майка Тереза. Следобед – отпътуване за каньона на река Треска, посещение на манастира „Св.Андрей” и едно от най-красивите изкуствено създадени езера (язовир) – Матка. Манастирът се намира на самия бряг на езерото, скрит между стръмни и високи скали. „Св. Андрей” е изграден през 1389 г. от втория син на крал Вукашин – Андреаш, брат на Крали Марко. Връщане в хотела и подготовка за вечерта. Празнична Новогодишна вечеря с жива музика. Нощувка Нощувка.
  • 3 ДЕН – 01.01.2017 /СКОПИЕ – СОФИЯ/ Закуска. Свободно време в Скопие. Отпътуване за България преди обяд. Пристигане в София късния следобяд.

 

ЦЕНИ

на човек в двойна стая дете до 12г. (в стая с 2 ма възрастни)
ЦЕНИ ЗА ЗАПИСВАНЕ СЛЕД 30.09.2016 305 лв.

200 лв.

* При желание за пътуване със собствен транспорт, от цената на пакета се изваждат 20 лева / на човек. В този случай, отпада включената в пакета мед.застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки. 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 
*2 нощувки, 2 закуски, 1 стандартна вечеря (супа, основно ястие с гарнитура, салата и десерта)

*1 празнична вечеря с жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки  в хотел Continental 4*, Скопие
*транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/;

*водач от фирмата организатор;

*групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: 

*входни такси за туристическите обекти.
*доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. – 2 лева; от 71 до 75г. – 4 лева; от 76 до 80г. – 7 лева. Туристи над 80г. не могат да бъдат застраховани.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: 
*Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт.

*Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.

*Срок за записване: до запълване на свободните места.

*Начин на плащане: аванс в размер на 100 лева на човек при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.

*За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.

*Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.

*Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователноста на записване.

*Агенцията си запазва правото за промени в последователноста на изпълнение на програмата.

*Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключването на застраховка „Отмяна на пътуване“ в ЗАД Армеец. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на записване за дадена екскурзия. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; .разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзията.

*Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.

*Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 5 дни преди датата на отпътуване.

Подобни екскурзии

Отзиви от клиенти

Напиши Отзив

Затвори

Име
Имейл
Заглавие
Рейтинг
Коментар