Подробно търсене

Екскурзия за Нова година Белград

  • Нова година Белград

Белград, Сърбия

0 0

Брой дни:4

Включени нощувки:3

Транспорт:Автобус

Дата на тръгване:30/12/2017

Екскурзия за Нова година Белград

изгодна Екскурзия за Нова година Белград за 3 нощи със закуски, 1 стандартна и 1 празнична вечеря. Автобусна програма от София.

 

Дати: 30.12.2017- 02.01.2018 / 4 дни /3 нощувки
Включен пансион: 3 закуски, 1 обикновена вечеря на 30.12.2017 и 1 празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотел MAJESTIC 4* на 31.12.2017 с музика на живо, богато меню и включена консумация на местни алкохолни напитки (наливни вино и ракия)

ПРОГРАМА:

  • 1 ДЕН /СОФИЯ – БЕЛГРАД/ (След предварително запитване и потвърждение от наша страна, възможност за отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора и Пловдив, срещу допълнително заплащане). Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 08.00ч. Пътуване по маршрут: София – Калотина – Белград. Пристигане в Белград след обяд. Настаняване в избрания хотел. Свободно време за самостоятелна разходка и пазар в сърцето на Стари Белград: площада на Републиката, паметникът на Княз Михайло, пешеходната улица Княз Михайло – най-известната улица в Белград и едно от най-важните градски пространства, търговска зона и седалище на държавните институции. Градската променада ще ви заведе до крепостта Калемегдан и едноименния парк. Вечеря в ресторанта на избрания от Вас хотел. Нощувка.
  • 2 ДЕН / БЕЛГРАД / Закуска. Панорамна автобусна обиколка на Белград с местен екскурзовод: преминаване в Нови Белград през Бранков мост над река Сава, Нови Белград, хълма Дедине – най-елитния квартал в Белград, Къщата на Цветята, където е гроба на някогашния председател на СФРЮ – Йосиф Брос Тито и неговата съпруга Йованка. Посещение на най-големият православен храм на Балканите – „Свети Сава”. Изграждането на храма все още не е завършено, началото му започва през 1894г. В близост до храма се намират Народната библиотека на Сърбия, малката църква „Свети Сава” и паметника на Карагеорги Петрович-Караджордже, сръбски вожд и основоположник на династията на Караджорджевичите. Продължаване на панорамната обиколка: бул. Освобождение, бул. Крал Милан, площад Славия, площад Теразийе. Посещение на крепостта Калемегдан, разположена на висока скала на десния бряг на река Сава при вливането и в река Дунав. Днес на нейната територия се намират Военният музей, Обсерваторията, Зоологическата градина, парк с алеи за разходка, комплекс за спорт и развлечения. Свободно време. Подготовка за празничната вечер. Празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотел MAJESTIC 4* с музика на живо, богато меню и включена консумация на местни алкохолни напитки (наливни вино и ракия). Нощувка.
  • 3 ДЕН /БЕЛГРАД – НОВИ САД*/ Закуска. Свободно време в Белград или по желание екскурзия до Нови Сад (с допълнително заплащане). Нови Дас – столица на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Посещение на крепостта Петроварадин – най-атрактивния паметник на културата и историята на града. Необичайната си извисеност над нивото на Дунав, Петроварадин дължи на високата скала, която се издига над реката. С четири етажа под земята, 16,5 километра подземни галерии, сводове и куполи, около 12 000 бойници и 13 порти, крепостта е наречена Гибралтар на Дунав. Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад – площада на Свободата, Римокатолическата катедрала, Сградата на Общината. Свободно време с възможност за обяд. Връщане в хотела в Белград. Вечерта по желание вечеря в ресторант MIKAN (с допълнително заплащане). Нощувка.
  • 4 ДЕН /БЕЛГРАД – СОФИЯ/ Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София след обяд.

 

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА:

  • Хотел Majestic 4* – www.majestic.rs / разположен в сърцето на Стари Белград на пешеходна зона Княз Михайло и площад Република
  • хотел-механа Mikan 2* – www.konakmikan.com  / разположен в центъра на Стари Белград
ХОТЕЛ човек в двойна стая трети възрастен дете до 12г. в стая с 2-ма възрастни
MAJESTIC 4* 499 лв. 485 лв. 469 лв.
хотел-механа

MIKAN 2*

399 лв. 385 лв. 365 лв.

* При желание за пътуване със собствен транспорт, от цената на пакета се изваждат 30 лева / на човек. В този случай, отпада включената в пакета мед.застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно задължително. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки.

** Ползване на паркинг към хотела или обществен паркинг е около 15 евро на ден. (заплаща се лично на място).

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 

• транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/
• водач от фирмата организатор
• екскурзоводско обслужване
• групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец
За хотел MAJESTIC 4*:
• 3 нощувки, 3 закуски,
• 1 стандартна вечеря на 30.12.2017 в ресторанта на хотел Majestic 4*
• празнична новогодишна вечеря на 31.12.2017 с местни алкохолни напитки (наливни вино и ракия) без лимит и жива музика в ресторанта на хотел Majestic 4*
За хотел-механа MIKAN 2*:
• 3 нощувки, 3 закуски
• 1 стандартна вечеря на 30.12.2017 в ресторанта на хотел-механа MIKAN 2*
• празнична новогодишна вечеря на 31.12.2017 с местни алкохолни напитки (наливни вино и ракия) без лимит и жива музика в ресторанта на хотел Majestic 4*

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• входни такси за туристическите забележителности
• екскурзия до Нови Сад – 15 евро (организира се при група минимум от 35 души, заплаща се на място)
• вечеря на 01.01 в ресторант MIKAN – 20 евро на човек (включва зимна салата, предястие, основно ястие, жива музика. Не включва напитки)
• доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. – 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани
• доплащане за транспорт в двете посоки от Бургас – 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева
МЕНЮ ЗА НОВОГОДИШНАТА ВЕЧЕРЯ: Очаквайте скоро!!!

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: 

Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт.
Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.
Срок за записване: до запълване на свободните места.
Начин на плащане: аванс в размер на 100 лева на човек при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.
За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.
Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключването на застраховка „Отмяна на пътуване“ в ЗАД Армеец. *Застраховката е доброволна и се сключва в деня на записване за дадена екскурзия. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; .разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. *Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 5 дни преди датата на отпътуване.

Туроператорът е сключил застраховка „Отговорност на туроператора” по смисъла на чл. 97, ал.1 от Закона за туризма – застрахователна полица No 16 902 1315 0000323935 в ЗАД Армеец

Още Дестинации

Подобни екскурзии

Отзиви от клиенти

Напиши Отзив

Затвори

Име
Имейл
Заглавие
Рейтинг
Коментар