Подробно търсене

Expired: Екскурзия за Коледа Мадрид със самолет

 • Коледа Мадрид

Испания, Мадрид

0 0

Брой дни:4

Включени нощувки:3

Транспорт:Самолет

Дата на тръгване:23/12/2016

Самолетна екскурзия за Коледа Мадрид от София

23.12.2016 – 26.12.2016 г.

 

Екскурзията за Коледа Мадрид e четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в централно разположен хотел  в Мадрид, богата екскурзоводска програма на български език, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище. Пътува се с “България Ер”.

 

ПРОГРАМА:

 • 23.12.2016 – Полет София – Мадрид в 06:45 ч. Пристигане в Мадрид в 09:25 ч. Трансфер. Настаняване в хотела. Следобед – по желание – посещение на Кралския дворец с екскурзовод на български с доплащане 60 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група, таксата за вход в двореца. Посещението се организира при минимум 6 участника. Нощувка.
 • 24.12.2016 – Закуска. Сутринта – обиколка на Мадрид с екскурзовод на български:  пл. “Ориенте”, пл. “Испания”, „Гран Виа”, пл. „Пуерта дел Сол”, „Пласа Майор”. Свободно време. Коледна вечеря (с доплащане). Нощувка.
 • 25.12.2016 – Закуска. Свободен ден. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Мадридските потайности” с доплащане 47 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва двучасова разходка с екскурзовод на  български по тесните улички на мавританския квартал, пл. „Санта Ана”, квартала на писателите с мястото, където е била къщата на Сервантес, къщата-музей Лопе де Вега, ул. „Баркийо”, пл. „Пласа дел Рей” с къщата със седемте комина, квартал „Чуека”, сградата на „Паласио Лонгориа”, построен в стил модернизъм, пл. „Барсело” със сградата на Общинския музей на Мадрид в бароков стил от XVII от век, търговската улица „Фуенкарал”, „Гран Виа”. Обиколката се организира при минимум 6 участника. Вечерта – по желание – вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 138 лв) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 80 лв). Нощувка.
 • 26.12.2016 – Закуска. Свободен ден. Възможност за посещение на музея Прадо с екскурзовод на български с доплащане 70 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва такса за вход в музея, екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група. Посещението се организира при минимум 6 участника. 15.30 – трансфер до летището. Полет Мадрид – София в 18:30 ч. Пристигане в София в 22:55 ч.

 

Цени на човек В ЛЕВА, според настаняването за Коледа Мадрид:

Хотел A B C D
На човек в двойна стая 1199 1249 1328 1428
Допл. за инд. стая 145 115 256 280
Нам. за 3-ти възр. 0 29 18 35
Нам. за дете до 11 г.+2 възр. 130 130 130 130
Нам. за дете до 11 г.+1 възр. 80 80 80 80

* Варианти и цени за Коледна вечеря ще бъдат предложени до 15.11.2016 г.

 

Хотели, които използваме при съответния вариант:

 • A Aquaria Negresco***
 • B Puerta de Toledo ***
 • C Be Live City Center Madrid Santo Domingo****
 • D Emperador****

 

ХОТЕЛИТЕ по офертата Коледа Мадрид:

 • Aquaria Negresco в близост до пл. „Майор“, пл. „Пуерта дел Сол“ и Гран Виа;
 • Puerta de Toledo намира се на пл „Пуерта де Толедо” и на 15 мин. Пешеходно разстояние от пл. „Майор“.
 • Be Live City Center Madrid Santo Domingo и Emperador са в непосредствена близост до „Гран Виа” и „Пуерта дел Сол”.

 

Пакетната цена включва самолетен билет (включително летищни такси), настаняване в съответната категория хотели на база нощувка и закуска, трансфери летище – хотел – летище, екскурзоводските услуги по описаната програма.

 

Пакетната цена не включва таксите за вход в музеи, градска такса (city tax), билети за корабчета, билети за метро и друг вид градски транспорт, слушалки по време на екскурзоводските беседи и пр., както и някои посещения и екскурзии, специално упоменати, че са с доплащане. Медицинските застраховки за акутни заболявания са с доплащане по 2 лв на човек на ден, като полицата е с общо покритие 10 000 евро и включен асистанс.

 

При цените за деца, формулировката дете + един или двама възрастни означава дете с един или, съответно, двама възрастни в стая. Формулировката „цена за трети възрастен” означава цена за възрастен, настанен на трето легло с други двама възрастни в стая.
При настаняване в тройна стая понякога третото легло е допълнително. Агенцията не може да гарантира, че при всички настанявания в тройни стаи трите легла ще са с еднаква големина и еднакво удобни.
Туристите, пътуващи сами, задължително трябва да доплатят за индивидуална стая.
Настаняването е в стаи стандарт на съответните хотели, а не в стаи супериор, лукс, джуниър суити и пр. по-скъпи категории стаи.
При ранен час на полета на връщане, туристите нe ползват последната закуска в хотела.
Точните часове на полетите са изписани върху самолетните билети.
Възможно е да има промяна в поредността на мероприятията в програмата в сравнение с тук описаните. Седем дни преди отпътуването си, туристите получават конкретна и подробна писмена програма, в която са упоменати точните дати, часове и места на срещи за осъществяване на различните елементи от екскурзоводската програма, както и много други необходими за пътуването им пояснения. Тази програма включва всички упоменати в програмата мероприятия, но в някои случаи – в променена поредност.
Възможно е през 2016 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.
Резервирайте своята незабравима почивка за Коледа Мадрид !